Milsami Orhei și-a reluat antrenamentele după pauza cauzată de pandemia de coronavirus

Milsami Orhei este ultima grupare din Divizia Națională de fotbal ce și-a reluat antrenamentele după pauză cauzată de pandemia de coronavirus.

„Vulturii roșii” au efectuat prima ședința de pregătire cu doar 12 zile până la startul noii ediții de campionat. Prima etapă a competiției se va disputa pe 3 iulie.

„Ne antrenăm de trei zile. Bineînțeles, vom avea probleme serioase în primele partide. Ne-am confruntat cu dificultăți organizatorice. Nu am putut să începem pregătirea, deoarece nu a fost achitată arenda terenului”, a spus antrenorul Milsami Orhei, Serghei Dubrovin.

Recent Vasile Jardan și-a prelungit contractul cu Milsami. Acordul este valabil pentru un sezon.

Cu gruparea din Orhei se mai antrenează actualmente și internaționalul Alexandru Dedov, dar și câțiva stranieri. În prezent cu prima garnitură se pregătesc 16 jucători.

„Trebuie să fii gata pentru startul campionatului, să ai un lot omogen și să joci câteva amicale. Din păcate, nu vom reuși să realizăm asta. Ne rămâne să sperăm că băieții vom înțelege situația și se vor dărui sută la sută în fiecare meci”, a menţionat antrenorul Milsami Orhei, Serghei Dubrovin.

Potrivit lui Dubrovin, orheienii au ca obiectiv calificarea în cupele europene inter-cluburi.

„Dacă vom semna contracte cu alți 2-3 jucători, atunci totul va fi posibil. Nivelul campionatul moldovenesc nu este atât de ridicat, cum a fost în trecut. Atunci am avut în concurs 5-6 echipe valoroase. Acum toate cluburile sunt, practic, egale din punct de vedere al valorii sportive”, a afirmat antrenorul Milsami Orhei, Serghei Dubrovin.

În ultima ediție de campionat al Diviziei Naționale de fotbal, Milsami s-a clasat pe locul 5.


Preluat de la: Publika.md