METEO 16 mai. În nordul ţării sunt aşteptate ploi. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, în nordul ţării sunt aşteptate ploi, iar în raioanele de sud şi centru cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca sunt anunţate 15 grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. 17 grade sunt prognozate la Orhei. La Tiraspol şi Leova vor fi cu două grade mai mult, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor arăta 20 de grade.

Astăzi, în Capitală cerul va fi variabil. Ziua se aşteaptă până la 19 grade, iar noaptea vor fi nouă.

În următoarele zile se prevăd ploi. Ziua termometrele vor arăta până la 26 de grade, iar noaptea se așteaptă între nouă şi 14 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Paris se vor înregistra 20 grade. La Londra sunt prognozate 18 grade, iar la Berlin cu un grad mai puţin.

La Roma se va încălzi până la 30 de grade. La Viena termometrele vor arăta 18 grade, iar la Praga cu unul mai mult. La Varșovia se aşteaptă 15 grade, la Budapesta vor fi 20, iar la Belgrad 23 de grade Celsius.

În capitala României se va încălzi până la 29 de grade, iar la Atena maxima va ajunge la 37 de grade. La Kiev nu vor fi mai mult de 17 grade, iar la Moscova 15. În capitala Turciei vremea va fi frumoasă cu 32 de grade în termometre.


Preluat de la: Publika.md