Lionel Messi a comandat 35 de iPhone-uri GOLD personalizate pentru colegii de echipă şi staff-ul Argentinei

Lionel Messi a comandat iPhone-uri de aur pentru colegii şi staff-ul tehnic de la echipa naţională a Argentinei care a câştigat Cupa Mondială. Este vorba despre 35 de exemplare personalizate, care se pare că l-au costat 175.000 de lire sterline, relatează The Sun, citat de Alephnews.ro. 

Messi, septuplul câştigător al Balonului de Aur, care tocmai a obţinut premiul FIFA Best 2022 pentru cel mai bun fotbalist al anului, a câştigat la finele anului trecut Cupa Mondială din Qatar, trofeul pe care îl râvnea cel mai mult.

Pentru a recunoaşte şi a aprecia această realizare, superstarul lui Paris Saint-Germain a făcut echipă cu IDESIGN GOLD pentru a le oferi tuturor coechipierilor săi şi personalului tehnic al Argentinei dispozitive Apple personalizate, placate cu aur 24 de carate.

”Lionel nu numai că este GOAT, adică cel mai bun din toate timpurile, dar este unul dintre cei mai fideli clienţi ai IDESIGN GOLD şi a luat legătura cu noi la câteva luni după finala Cupei Mondiale. Ne-a spus că vrea un cadou special pentru toţi jucătorii şi personal pentru a sărbători victoria extraordinară, dar nu a vrut să primească obişnuitul cadou sub formă de ceasuri. Aşa că i-am sugerat iPhone-uri de aur inscripţionate cu numele lor, iar ideea i-a plăcut la nebunie”, a declarat Ben Lyons, CEO al iDesign Gold

Argentina a triumfat anul trecut în Qatar, iar Messi, în vârstă de 35 de ani, a fost desemnat jucătorul turneului.

 


Preluat de la: Publika.md