Juventus Torino a încheiat la egalitate partida din deplasare cu noupromovata Crotone în Campionatul Italiei

Juventus Torino a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida din deplasare cu noupromovata Crotone în Campionatul Italiei.

„Bătrâna Doamnă” a înregistrat a doua remiză în primele 4 etape din Serie A. Fără Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala, „Bătrâna Doamnă” s-a văzut condusă încă din minutul 12, după un penalty transformat de Simy.

Juventus a reușit egalarea peste 9 minute prin Alvaro Morata.Torinezii au rămas în inferioritatea numerică în minutul 60. Federico Chiesa a văzut cartonașul roșu după un fault dur, chiar la debutul în tricoul torinezilor.

Morata putea aduce cele 3 puncte pentru torinezi, dar golul său marcat în minutul 79 a fost anulat după un offside milimetric observat de arbitru cu ajutorul tehnologiei VAR.

Juventus împarte cu Napoli locurile 3-4, fiecare echipă având câte 8 puncte. Liderul clasamentului cu 12 puncte este AC Milan. „Rossoneri” au câștigat cu 2-1 derbyul cu Internazionale și au înregistrat a patra victorie consecutivă. Toate golurile au fost înscrise până la pauză.

Zlatan Ibrahimovic a realizat o dublă în primele 16 de minute de joc. Internazionale a redus din handicap în minutul 29 prin Romelu Lukaku.

Pentru AC Milan urmează meciul cu Celtic Glasgow din Liga Europei. Partida se va juca joi, 22 octombrie, și va fi transmisă în direct de CANAL 5 cu începere de la ora
22:00.


Preluat de la: Publika.md