Incendiu puternic în centrul Capitalei. Un bloc în construcții, cuprins de flăcări (FOTO/VIDEO)

(UPDATE 13:00) Un incendiu puternic a izbucnit pe strada Tricolorului 38 din centru Capitalei. Potrivit ultimelor informații, pompierii au fost alertați în jurul orei 11:58. 

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri, care ajunși au stabilit că flăcările au cuprins mai multe foi de polisterol care au fost păstrate pe acoperișul clădirii la nivelul 10.

Pompierii au lichidat arderea în jur de 20 de minute. În urma intervenției, nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus 10 metri de polisterol.

Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

(12:16) Nor negru de fum în centrul Chișinăului. Un incendiu puternic a izbucnit pe strada Tricolorului. Un bloc în construcții este cuprins de flăcări. Focul ar fi izbucnit la etajul 10. Informația a fost confirmată pentru PUBLIKA.MD de către ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu.

La fața locului s-au îndreptat trei echipaje de pompieri. Deocamdată nu se cunoaște dacă cineva a avut de suferit.

Cu detalii revenim.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.


Preluat de la: Publika.md