Incendiu la un spital COVID din Moscova. Înainte de declanșarea flăcărilor s-a auzit o bubuitură puternică (VIDEO)

Una dintre clările unui spital destinat bolnaviilor de COVID-19 din Rusia a luat foc. Potrivit Reuters, este vorba despre spitalul Kommunarka, unul din principalele centre de tratare a coronavirusului din Moscova, scrie b1.ro.

Înainte de incendiu s-a auzit o bubuitură puternică, transmite canalul tv NTV.

Fumul a fost văzut ieșind miercuri din spitalul Kommunarka, unul dintre cele mai mari spitale pentru tratarea bolnavilor infectați cu SARS-CoV-2 din capitala Rusiei. Potrivit surselor media locale, incendiul a izbucnit în după amiaza zilei de miercuri.

Conform datelor preliminare, nimeni nu a fost rănit.

Ministerul responsabil de gestionarea situațiilor de urgență a anunțat că este la curent cu incidentul și efectuează investigații dar că momentan nu deține informații privind eventuale victime, potrivit agenției RIA, scrie hotnews.

Deocamdată există informații contradictorii despre ceea ce s-a întâmplat exact în spital. Potrivit unor rapoarte, a existat o „explozie a unei butelii de oxigen”, altele vorbesc despre o ruptură a unei conducte cu oxigen.

Mai multe video-uri au apărut pe internet, fiind filmate de locatarii blocurilor alăturate.

Imaginile arată un fum alb gros, răspândit peste clădirea spitalului.

Amintim cazul din octombrie, când aproximativ 150 de pacienți au fost evacuați de urgență, în urma unei explozii la stația de oxigen.

De asemene, amintim că cinci pacienți au fost uciși în luna mai, când un ventilator supraîncărcat a declanșat un incendiu într-o unitate de terapie intensivă din Sankt Petersburg.


Preluat de la: Publika.md