HOROSCOP: Previziuni astrale pentru perioada 26 septembrie – 2 octombrie

Află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 26 septembrie – 2 octombrie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Berbec: Fiecare decizie pe care o iei are un impact profund, mai ales în zilele de miercuri și joi. Fii înțeleaptă! Interesul celorlalți în raport cu persoana ta tinde să fie înșelător. Încă ai rămas o fire credulă, scrie elle.ro.

Taur: Detașarea emoțională de acele persoane în care simți că nu mai poți investi sentimente sau trăiri te ajută să îți recapeți o parte din energie. Oamenii vin și pleacă din viața fiecăruia dintre noi. 

Gemeni: Simplitatea și banalul își fac loc în viața ta și îți oferă motive palpabile de fericire, chiar dacă uneori nu ai fost conștientă de acest lucru. 

Rac: Implicațiile emoționale pe care le are relația romantică tinde să te debusoleze destul de mult. Este posibil să nu fii pregătită pentru prea multe compromisuri în plan sentimental.

Leu: Epuizarea pe care o resimți este extrem de palpabilă. Organismul tău „se revoltă” din cauza modului în care îți duci existența. Ai grijă la modul în care ai ajuns să integrezi tot ceea ce ți se întâmplă în jurul tău.

Fecioară: Ai nevoie de susținerea și afecțiunea celor din jur pentru a putea răzbi în fața provocărilor de care ai parte în plan personal. 

Balanță: Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental. Aici ai mereu tendința să îți neglijezi emoțiile și nevoile.

Scorpion: Astrele pulsează destul de mult în ceea ce privește cariera. Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte, dar nu te dezici de ele. Este un moment potrivit pentru dezvoltarea ta profesională.

Săgetător: O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi.

Capricorn:  Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor, însă acest lucru te dezavantajează în situațiile delicate în care te vei afla la muncă.

Vărsător: Deși săptămâna este destul de liniștită din punct de vedere emoțional, nu reușești să îți explici starea de agitație care îți cuprinde simțurile. Totul pare să fie învăluit într-o aură întunecată.

Pești: Distanțarea de o anumită persoană din viața ta este posibil să fie ireversibilă. Îți este greu să accepți asta, dar comportamentul ei te va ajuta în acest sens.


Preluat de la: Publika.md