HOROSCOP 30 IULIE. Nativii acestei zodii vor trebui să ia astăzi decizii importante

BERBEC
Sunteţi visător şi melancolic. Este posibil ca munca voastră să fie total compromisă de aceste stări. Astrele vă recomandă să luaţi o pauză şi să vă relaxaţi.

TAUR
Vă întâlniţi cu o persoană care vă binedispune şi vă încarcă cu energie pozitivă. Ar putea fi vorba de un prieten mai vechi cu care veţi restabili relaţia.

GEMENI
Fiţi foarte atent atunci când lucraţi cu bani sau manevraţi bugete. Astăzi sunteţi derutat şi există riscul de a comite erori, iar prejudiciile ar putea fi mari.

RAC
Sunteţi într-o formă fizică şi psihică excelentă şi îndepliniţi cu succes orice sarcină. Spre seară aţi putea avea o întâlnire romantică. Profitaţi de atmosfera plăcută pentru a vă reface forţele.

LEU
Este o zi perfectă pentru a petrece alături de oamenii dragi, într-un mod confortabil şi plăcut. Veţi purta discuţii de suflet şi veţi simţi cum se consolidează relaţiile.

FECIOARĂ
Sunteţi receptiv la nevoile celor din jur, atitudine prin care-i cuceriţi. Dacă partenerul de viaţă vă cere atenţie, faceţi tot posibilul ca aşteptările să-i fie îndeplinite.

BALANŢĂ
Aveţi grijă la modul în care vă cheltuiţi energia! Dozaţi-vă eforturile în mod constructiv, astfel încât să aveţi forţa necesară pentru a finaliza toate sarcinile.

SCORPION
Vă exprimaţi ambiguu şi-i derutaţi pe cei din jur. Şi dacă membrii familiei vor fi înţelegători, atunci la locul de muncă această atitudine va fi distructivă.

SĂGETĂTOR
Va trebui să luaţi decizii importante! Bazaţi-vă pe intuiţie şi nu veţi da greş. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi reuşiţi să îmbunătăţiţi relaţia.

CAPRICORN
Rutina zilnică vă plictiseşte. Nu neglijaţi dorinţa de a face schimbări atât în plan profesional, cât şi personal. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

VĂRSĂTOR
Aţi muncit mult în ultima perioadă şi meritaţi să vă răsfăţaţi. O cină la restaurantul preferat sau o tură prin magazinele de haine o să vă ajute să vă relaxaţi.

PEŞTI
Sunt mari şanse de a vă schimba jobul sau chiar domeniul de activitate. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă propune să vă implicaţi într-o activitate nouă.


Preluat de la: Publika.md