HOROSCOP 25 noiembrie. Vezi ce surprize îți rezervă astrele pentru astăzi

BERBEC
Astăzi ar putea să apară neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă. Totuşi, spre seară, spiritele se vor calma şi vă veţi bucura de un moment de relaxare.

TAUR
Multe pot ieşi pe dos astăzi, însă, pe măsură ce ziua avansează, s-ar putea ca spiritele să se calmeze. Astrele vă îndeamnă să fiţi mai optimişti şi să petreceţi mai mult timp în familie.

GEMENI
Astăzi vă așteaptă o zi mai grea și mai solicitantă decât de obicei, însă spre seară ați putea primi o veste minunată care vă va da mai multă energie.

RAC
În viața sentimentală s-ar putea să întâmpinați dificultăți, dar nu renunţaţi. Oferiți mai multă atenție și grijă partenerului de viață.

LEU
Astăzi nu sunteți în cea mai bună formă. Totuși, nu vă lăsați duși de val și acceptați ajutorul persoanelor din familie care ar putea să vă ajute la soluționarea problemelor.

FECIOARĂ
Nu sunteți genul care să aştepte câştiguri la loto. Știți foarte bine că doar munca vă ajută să aveți tot ce vă doriți. Astăzi ați putea să primiți câteva oferte de afaceri.

BALANŢĂ
La locul de muncă sunteți apreciați de colegi și de șefi. S-ar putea să primiți o veste legată de o majorare a salariului.

SCORPION
Este posibil să ajungeți într-o situație în care va fi nevoie să faceți compromisuri. Astrele vă îndeamnă să vă ascultați intuiția pentru a face alegerea corectă.

SĂGETĂTOR
Ar fi bine ca astăzi să lasați grijile la o parte, să vă deconectați telefonul și să vă bucurați de tot ce se petrece în ultimul timp în jurul vostru.

CAPRICORN
Dacă se ivește oportunitatea unor scurte călătorii de serviciu, nu le evitați, pentru că astfel puteți scăpa de stresul de la birou și chiar vă puteți face cunoștințe noi care vă vor ajuta pe viitor.

VĂRSĂTOR
Renunţaţi la sentimentele de vinovăție care au pus stăpânire pe dumneavoastră. Reamintiţi-vă că ceea ce faceți este cea mai bună variantă.

PEŞTI
Dacă aveți dubii cu privire la starea fizică sau psihică a vreunui membru al familiei, acum ar fi momentul să verificaţi dacă este bine. Petreceți mai mult timp alături de persoanele dragi.


Preluat de la: Publika.md