Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, s-a ales cu un nou dosar penal

Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, s-a ales cu un nou dosar penal, mai exact, al treilea la număr. Potrivit acuzaţiilor, liderul PL ar fi plătit salarii în mod abuziv angajaţilor Primăriei aproximativ 10 ani în urmă. De cealaltă parte, Chirtoacă neagă acuzaţiile şi spune că este doar un alt dosar penal.

Liberalul Dorin Chirtoacă a scris pe pagina sa de facebook că acuzaţiile aduse la adresa sa sunt asemena unei grădiniţe de copii şi că potrivit logicii MAI, oamenii trebuiau să stea fără salarii din cauza CMC şi a celor care blocau activitatea Primăriei a scris Dorin Chirtoacă. Amintim că Dorin Chirtoacă mai are încă do dosare penale.

Amintim că Dorin Chirtoacă este vizat în alte două dosare, în care acesta se declară nevinovat. În 2017, a fost acuzat de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată. Ulterior, CNA a anunțat o nouă cauză penală, deschisă pe depășirea atribuțiilor de serviciu. Mai exact, ar fi încheiat 81 de tranzacţii de împăcare cu diferite persoane și familii care urmau să fie asigurate cu spaţiu locativ din fondul public de locuinţe municipale. Acestor persoane le-au fost însă oferite mijloace financiare din bugetul municipal în sumă totală de aproape 67 de milioane de lei.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie