Filip spune că politicienii trebuie să acorde suport procuraturii pentru a investiga cazul sacoșei negre transmise de Plahotniuc lui Dodon

Președintele Partidului Democrat Pavel Filip susține că procuratura trebuie să investigheze cazul transmiterii sacoșei cu bani de către Vlad Plahotniuc lui Igor Dodon, din video-ul publicat săptămâna trecută de deputatul Iurie Reniță. 

“Pentru oameni este șocant. Pe mine nu mă miră nimic. Procuratura trebuie să dea o apreciere acestor lucruri. Vine timpul în care vom avea o activitate politică adevărată. Dacă este adevărat ceea ce am văzut, este grav de tot”, a declarat Pavel Filip la emisiunea În Profunzime, citat de Protv.md.

Pavel Filip a evitat să spună dacă, în opinia lui, acel video este sau nu adevărat, însă a spus, în contextul precedentului video, apărut vara trecută, că “atunci când a fost primul video, s-a discutat la partid, iar Vlad Plahotniuc a spus că este adevărat”.

Filip a mai sus, potrivit Protv.md, că se petrec lucruri importante și clasa politică trebuie să acorde suport procuraturii generale. În opinia lui Filip, PD are de suferit în coaliția PSRM.

Reamintim, pe 18 mai deputatul Iurie Reniță a făcut publică o înregistrare video de la o întâlnire dintre Vlad Plahotniuc și Igor Dodon, în care se vede cum Plahotniuc îi dă lui Dodon o pungă neagră în care, potrivit lui Reniță, erau bani. 


Preluat de la: Timpul.md