Epidemiologul Anthony Fauci îi liniștește pe copii: Moș Crăciun nu va răspândi COVID-19 pentru că are „imunitate înnăscută”

Epidemiologul Anthony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase din SUA vine cu o veste bună pentru copiii din toată lumea, în plină pandemie. Principalul expert în boli infecțioase din Statele Unite a declarat recent că Moș Crăciun nu poate răspândi noul coronavirus pentru că are ”imunitate înnăscută”, informează USA Today, citat de b1.ro.

Înțelegând riscurile la care se supun persoanele în vârstă în privința infecției cu coronavirus, mulți copii au început să-și pună problema cum va reuși bătrânelul supraponderal să viziteze pe toată lumea în noaptea de Crăciun în contextul pandemiei de coronavirus. Răspunsul a venit însă de la celebrul epidemiolof american.

”Moș Crăciun este scutit de la asta, pentru Moș Crăcium, dintre toate calitățile, are o bună imunitate înnăscută. Moș Crăciun nu va răspândi nicio infecție nimănui”, a declarat Anthony Fauci pentru USA Today.

Statele Unite ale Americii sunt țara cea mai afectată din lume de pandemia de coronavirus, cu peste 12,2 milioane de cazuri de contaminare și aproape 260.000 de victime.


Preluat de la: Publika.md