DISPERARE MAXIMĂ! Neavând nicio realizare concretă în 4 ani de mandat, Igor Dodon se laudă cu… trotuarele reparate de Primăria Chișinău

 

Am avut o întrevedere cu Primarul general al capitalei, Ion Ceban în cadrul căreia am discutat despre situația actuală din capitală, problemele stringente din Chișinău și proiectele în derulare.

Ion Ceban m-a informat că proiectele care au fost lansate la inițiativa Președintelui țării, precum reabilitarea străzii Albișoara și a trotuarelor de pe străzile Bănulescu-Bodoni și Pușkin, decurg conform graficului stabilit.

Totodată, am discutat și despre lucrările de reparație a mai multor drumuri din suburbiile capitalei, în cadrul programului ,,Drumuri bune pentru toți”.

Un alt subiect abordat în cadrul discuțiilor a fost situația de la Stația de Epurare și mirosul neplăcut din capitală. Primarul a dat asigurări că autoritățile municipale întreprind toate măsurile pentru a remedia cât mai urgent aceste probleme. (Nu este clar de ce Președintele nu vine cu inițiativa de a interzice mirosul de rahat în Chișinău – chiar nu-i pasă? – n. red)

Am apreciat acțiunile care sunt întreprinse în ultima perioadă în Chișinău și proiectele care sunt lansate în toate sectoarele capitalei în vederea creării unui oraș modern și confortabil. L-am încurajat pe domnul Ceban să continue implementarea proiectelor, asigurându-l de susținere din partea instituției prezidențiale.
 


Preluat de la: Timpul.md