DETALII despre ACCIDENTUL CUMPLIT, soldat cu doi morți, produs noaptea trecută în Capitală. Cum s-a produs TRAGEDIA (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL)

Noapte albă în Capitală. Doi oameni au murit în accidentul cumplit produs noaptea trecută la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală.

Potrivit poliției, un automobil, model Audi, condus de un tânăr de 27 de ani, care avea și o pasageră la bord, se deplasa pe bd. Ștefan cel Mare și s-a ciocnit cu o mașină de taxi, model Toyota, condusă de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe strada Ismail. Și în acest vehicul era un pasager. În urma impactului, automobilul, model Audi, s-a tamponat cu o Dacia Logan, condusă de un șofer de 40 de ani, în care se afla și o pasageră, ulterior, Dacia a tamponat un alt automobil, model Wolkswagen, ce era parcat.

Ca urmare, șoferul din Toyota a decedat pe loc, iar pasagerul din taxi a murit pe patul de spital. Ceilalți conducători auto și pasagerii au fost transportați la spital.

Poliția a inițiat o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Preluat de la: Publika.md