Cine este noul antrenor al echipei Paris Saint-Germain

Mauricio Pochettino este noul antrenor al echipei Paris Saint-Germain. Argentinianul a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2022, cu opţiune de prelungire pe încă un an. El l-a înlocuit pe banca tehnică pe neamțul Thomas Tuchel.

Pochettino era liber de contract de mai bine de un an, fiind înlocuit la Tottenham Hotspur de portughezul Jose Mourinho în luna noiembrie a anului trecut.

„Sunt foarte fericit să mă aflu aici! Consider că este o oportunitate minunată. Este un proiect foarte bun. Îmi doresc să-mi încep activitatea cât mai curând și să-mi relansez relațiile cu acest club.”, a spus antrenorul PSG, Mauricio Pochettino.

De-a lungrul carierei sale de fotbalist, Pochettino a fost legitimat la clubul francez în perioada 2001-2003. Sud-americanul a disputat 95 de meciuri pentru parizieni, a marcat 6 goluri și a purtat banderola de căpitan. 

Antrenorul argentinian îşi va face debutul oficial pe banca lui PSG miercuri, cu ocazia meciului din deplasare cu  Saint-Etienne, din cadrul etapei a 18-a a campionatului Franţei.


Preluat de la: Publika.md