Cele mai murdare obiecte din avion. Nu trebuie să le atingi niciodată fără să le cureți înainte (VIDEO)

O însoțitoare de zbor a dezvăluit într-un video publicat pe TikTok care sunt cele mai murdare zone din avion. Dezvăluirile ei au luat cu asalt internetul, iar acum oamenii se întreabă de ce nu sunt igienizate și aceste zone, scrie a1.ro.

Kat Kamalani este numele însoțitoare de zbor. Femeia în vârstă de 30 de ani spune că șervețelele dezinfectante nu trebuie să îți lipsească din geantă dacă ai planificat o călătorie cu avionul:

„În primul rând, nu atinge buzunarul de pe spatele scaunului. Îl curăță între zboruri, dar nu îl igienizează de fiecare dată. Pe acolo au fost depozitate o mulțime de obiecte murdare, pungi și gunoi.”

Femeia a insistat asupra unui lucru extrem de important, mai ales acum, în plină pandemie de coronavirus. Dacă vrei să mănânci și folosești măsuța, atunci trebuie să ții cont să o igienizezi corespunzător înainte de a o folosi. De ce? Pentru că Kat spune că de-a lungul timpului a văzut cum mulți părinți schimbă scutecele celor mici pe masa de mâncat din dreptul scaunelor.

Un alt loc murdar din avion este tavanul. Găurile de aerisire sunt atinse de multe persoane, deci și acestea trebuie igienizate înainte de utilizare. Și catarama de la centura de siguranță trebuie curățată în opinia lui Kat.

Clanțele ușilor de la baie trebuie evitate și ele, potrivit dezvăluirilor însoțitoarei de zbor. 

Filmulețul s-a viralizat și a fost urmărit de milioane de oameni. Tânăra a mai spus că deși echipa de curățenie își îndeplinește sarcinile așa cum trebuie, din păcate nu au suficient timp la dispoziție între zboruri pentru a igieniza totul ca la carte.


Preluat de la: Publika.md