Ce spune primarul din Vadul lui Vodă cu referire la cazul şocant din localitate, unde o fetiță a fost muşcată de un câine

Cazul şocant din orașul Vadul lui Vodă, unde o fetiță de doar doi ani a fost atacată şi muşcată de un câine al străzii a fost înregistrat la poliţie. Informaţia a fost confirmată de către ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu. 

Mama victimei a scris o plângere la Inspectoratul de Poliţie Ciocana. La rândul lor, oamenii legii au sesizat autoritatea publică locală din oraşul Vadul lui Vodă.

Primarul localităţii, Iurie Onofriiciuc, ne-a confirmat acest caz. Potrivit lui, o echipă de specialişti de la Chişinău s-a deplasat miercuri la locul incidentului şi a prins 13 câini care se aflau prin preajmă. Animalele au fost duse la un azil pentru câini.

Amintim că incidentul a avut loc în data de 8 septembrie, lângă un supermarket din Vadul lui Vodă. Din imaginile video postate pe o reţea de socializare, se vede cum fetiţa se plimbă în curtea unor blocuri de locuinţe, iar la un moment dat un maidanez o atacă şi o muşcă. Imediat, în ajutor i-au sărit mama, care se afla în preajmă.

Micuţa s-a ales cu o rană la picior şi cu o sperietură zdravănă. 

Citește și: IMAGINI DE GROAZĂ la Vadul lui Vodă. Un copil de 2 ani a fost mușcat de un maidanez (VIDEO)


Preluat de la: Publika.md