Care este STAREA adolescentului care a supraviețuit în urma CUMPLITULUI accident din comuna Piatra

Adolescentul de 14 ani, care a supraviețuit cumplitului accident de sâmbăta trecută din comuna Piatra, raionul Orhei, a ieșit din comă, iar starea lui este stabilă. Joi, minorul a fost operat la ambele picioare, care i-au fost fracturate în urma accidentului. 

Totuși, adolescentul rămâne în secția de Reanimare a Institutului Mamei și Copilului. Informația ne-a fost oferită de către purtătorul de cuvânt al instituției, Maxim Cazacu. 

CITEŞTE ŞI: Adolescentul care a supraviețuit în urma cumplitului accident din comuna Piatra va fi supus unei operaţii

Între timp, șoferul de 30 de ani care a provocat tragicul accident, fiind în stare de ebrietate, rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile.   Anterior, ofițerul de presă al Poliției din Orhei, Elena Băetrău, ne-a comunicat că bărbatul și-a recunoscut parțial vina și regretă fapta comisă.

Totuşi, el susţine că nu toți pietonii se deplasau pe trotuar. În timpul audierilor, şoferul a mai declarat că se întorcea de la o petrecere și se afla singur în mașină. 

Accidentul a avut loc săptămâna trecută, când un şofer în stare de ebrietate a lovit în plin patru oameni, dintre care trei au decedat.

Printre victime este primarul comunei Piatra, Mariana Țugui, de 49 de ani, și mătușa acesteia de 60 de ani, care au murit pe loc, iar nepoata primarului de 21 de ani, a decedat în scurt timp la spital.

Dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă până la 12 ani de închisoare. 

CITEŞTE ŞI: DETALII NOI despre accidentul cumplit de la Orhei. Şoferul vinovat, plasat în arest preventiv pentru 30 de zile


Preluat de la: Publika.md