Candu, cu Sandu, PRO MOLDOVA – cu Violeta Ivanov

”Am să o susțin pe Maia Sandu”. Liderul PRO MOLDOVA, Andrian Candu, a anunțat candidatul pe care îl va susține în turul doi al alegerilor prezidențiale. Precizarea a fost făcută în timpul unui LIVE pe Facebook, în care președintele grupului parlamentar a răspuns la mai multe întrebări ale internauților.

”Dacă în turul doi iese Maia Sandu și Igor Dodon, bineînțeles că nu am să-l susțin pe Igor Dodon și am să o susțin pe Maia Sandu.”, a afirmat Andrian Candu.

Amintim că, în data de 18 septembrie, Comisia Electorală Centrală a respins înregistrarea candidatului PRO MOLDOVA, Andrian Candu în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Membrii CEC şi-au motivat decizia prin faptul că în listele cu semnături adunate în susținerea pretendentului au fost depistate mai multe nereguli.

Până acum cinci deputați PRO MOLDOVA și-au anunțat susținerea față de candidatul Partidului ”Șor” la prezidențiale, Violeta Ivanov. Este vorba despre Grigore Repeșciuc, Corneliu Padnevici, Gheorghe Brașovschi, Sergiu Sîrbu și Ruxanda Glavan.


Preluat de la: Publika.md