Calvar pentru o adolescentă de 16 ani. A fost exploatată sexual și șantajată de trei tineri

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din județul Argeș, a fost exploatată sexual și șantajată de trei tineri, care au fost reținuți, în urma unor percheziţii ce au avut loc la domiciliile lor.

„În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, dintre care una în Câmpulung, două în comuna Mihăeşti şi una în Schitu-Goleşti la locuinţele persoanelor în cauză. În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, un laptop, precum şi alte obiecte cu valoare probatorie”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Din cercetări a rezultat că, în perioada iunie 2019 – februarie 2020, un tânăr, de 20 de ani, din Câmpulung, ar fi constrâns o minoră, de 16 ani, să practice prostituţia.

Ulterior, aceasta ar fi fost şantajată de alţi doi tineri, de 21 şi 22 de ani, ambii din Mihăeşti, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale, cei doi ameninţând cu postarea în mediul online a unor filmări cu conţinut sexual explicit, potrivit News.ro.

Persoanele în cauză au fost duse la audieri, faţă de cei trei tineri fiind dispusă măsura reţinerii.


Preluat de la: Publika.md