Angajata unei grădini zoologice din Australia, atacată și sfâșiată de doi lei

O angajată a unei grădini zoologice din Australia este în stare critică după ce a fost atacată de doi lei, informează CNN.

Femeia de 35 de ani făcea curat în spațiul leilor când a fost atacată și mușcată de cap și de gât. Atacul s-a produs la grădina zoologică Shoalhaven, la 160 de kilometri de Sydney.

Ambulanța a fost chemată la grădina zoologică în jurul orei 10.30 dimineața, iar medicii au găsit victima în stare de inconștiență în țarcul leilor.

Femeia atacată a fost transportată cu un elicopter la un spital din Sydney și acum se află în stare critică, dar stabilă.

Faye Stockmen, manager al serviciului de ambulanță din statul New South Wales, a declarat pentru 9 News Australia că a fost „una dintre cele mai terifiante experiențe” din viața ei.

„A trebuit la propriu să intrăm în țarcul leilor”, a spus Faye Stockmen. „A fost una dintre cele mai groaznice experiențe avute vreodată”.

Grădina zoologică Shoalhaven nu era deschidă în momentul incidentului, fiind închisă în ultimele săptămâni din cauza pandemiei.


Preluat de la: Publika.md