"Am trecut prin MOMENTE CUMPLITE". Marcel Pavel, prima REACŢIE după ce a fost testat pozitiv la COVID-19

Interpretul Marcel Pavel a povestit cum se simte şi cum a aflat că este infectat cu noul coronavirus. Dezvăluirile au fost făcute în exclusivitate la Sinteza zilei de la Antena3.

„Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade.

Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiționat că altfel de sufoci. Și iată că am primit o dublă pneumonie. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul și s-a descoperit, pentru că am avut inspirația să fac o investigație pulmonară, că am dublă pneumonie. Am avut următoarele simptome: dureri de cap, ameţeli, dureri oculare, dureri musculare îngrozitoare, am avut insomnie”, a povestit Marcel Pavel.

Totodată, Marcel Pavel a scris un mesaj pe Facebook în care a vorbit despre starea de sănătate, despre ce l-a supărat în aceste ore de la diagnostic și despre medicii care l-au ajutat. 

„În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare. (…) Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș”.

CITEŞTE ŞI: Cântărețul Marcel Pavel a fost internat la spital, după ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus


Preluat de la: Publika.md