A murit Regis Philbin, prezentatorul emisunii "Vrei să fii milionar?" din SUA

Regis Philbin, cunoscutul prezentator al emisiunii „Vrei să fii milionar?” din Statele Unite ale Americii a murit, vineri, la vârsta de 88 de ani.

Cunoscutul om de televiziune, care avea probleme cu inima, a încetat din viață în Connecticut, din cauza unui atac de cord.

„Familia și prietenii săi sunt foarte recunoscători pentru timpul pe care l-au petrecut cu el, pentru bunătatea sa și simțul său de umor, care era legendar. El avea darul de a face fiecare zi ceva despre care puteai să vorbești. Mulțumim fanilor și admiratorilor săi, pentru sprijinul pe care i l-au oferit de-a lungul carierei”, au declarat, pentru sursa citată, rudele lui Regis Philbin.

Marcat de moartea lui Regis Philbin, președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a transmis un mesaj emoționant prin intermediul contului său de Twitter: „Unul dintre cei mai mari oameni din istoria televiziunii, Regis Pholbin, a murit la vârsta de 88 de ani. A fost o persoană fantastică și mi-a fost prieten. Îmi tot spunea să candidez la președinția Statelor Unite. El deține recordul pentru cele mai multe emisiuni în direct și a făcut acest lucru foarte bine. Regis, te iubim!”.

Regis Philbin, cel despre care se spunea că este „cel mai muncitor om din showbiz-ul amecian” a activat în televiziune peste șase decenii, scrie libertatea.ro.


Preluat de la: Publika.md