Marcel Pavel a fost externat. Cum se simte artistul

Timp de trei săptămâni, artistul Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus. În dimineața de miercuri, 1 iulie, cântărețul a fost externat de la Institutul „Matei Balș”, acolo unde a fost tratat de specialiștii în boli infecțioase, anunţă presa de peste Prut.

Din primele informații, se pare că starea artistului s-a îmbunătățit vizibil în ultimele zile, iar în urma tratamentelor aplicate, el a fost vindecat complet.

Acesta a fost externat, după ce a făcut testul de confirmare negativ.

În vârstă de 60 de ani, Marcel Pavel a început să se simtă rău la jumătatea lunii iunie, acuzând simptome de răceală. Artistul și-a făcut testul pentru COVID-19, iar pentru că rezultatul a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase “Matei Balș” din București. Artistul a spus că dorul de familie l-a marcat profund în toată aceatsă perioadă.

„Am fost foarte bine tratat în clinică, dar dorul de familie m-a marcat în tot acest timp. Este foarte dificil să nu primești vizite și să îi vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului”, a declarat Marcel Pavel, la scurt timp după externare, potrivit wowbiz.ro.

Cât timp a stat în spital, vedeta a mărturisit că a trecut prin momente îngrozitoare din cauza bolii: “Am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de COVID-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”.

 

 

 

 

 

 


Preluat de la: Publika.md