Un bărbat de 46 de ani a murit, după ce motocicleta pe care se afla s-a tamponat violent într-un gard. Conucătorul a părăsit locul accidentului

Un bărbat de 46 de ani din raionul Briceni a murit, după ce motocicleta pe care se afla în calitate de pasager s-a tamponat violent într-un gard din piatră. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:00, în satul Beleavinţi din raionul Briceni. 

Potrivit poliţiei, coducătorul motocicletei, în vârstă de 36 de ani, aflat în stare de ebrietate, se îndrepta împreună cu pasagerul său într-un sat din vecinătate. La un moment dat, acesta ar fi pierdut controlul şi s-a izbit într-un gard. În urma impactului, conducătorul a părăsit locul accidentului. 

Pasagerul a fost găsit în jurul orei 02:30 de către un trecător, care a chemat ambulanţa. Veniţi la faţa locului, medicii au constatat că bărbatul era decedat. 

În urma măsurilor întreprinse, motociclistul a fost găsit la domiciliul său din raionul Briceni. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală. Alte circumstanțe se stabilesc.


Preluat de la: Publika.md