BREAKING NEWS: VESTE TRISTĂ! Virusul COVID-19 a răpus încă DOI lucrători medicali

Încă doi lucrători din sistemul medical au fost răpuşi de COVID-19. Până la acest moment 23 de lucrători medicali din ţara noastră au murit. 

Prima victimă este o femeia care muncea în secția Pneumologie a Institutului Mamei și Copilului. Despre decesul acesteia a anunţat colega sa pe pagina de Facebook. Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de ofiţerul de presă al instituţiei Maxim Cazacu.

Totodată, IMSP Spitalul Clinic Bălți anunță despre decesul șefului Serviciului endoscopie și ultrasonografie.

„IMSP Spitalul Clinic Bălți anunță cu adâncă tristețe decesul colegului nostru,  șeful Serviciului endoscopie și ultrasonografie Vasile SÂRBU, care a pierdut lupta cu COVID – 19. Regretăm enorm pierderea şi ne alăturăm familiei cu gânduri de compasiune. Bunul Dumnezeu să vă ajute și să vă întărească să puteți trece de acest mare necaz. Domnul Vasile SÂRBU a fost un medic de valoare care s-a dedicat  profesiei. A fost și va rămâne în inimile colegilor un om bun, luminos, săritor la nevoie și un prieten adevărat.”

PUBLIKA.MD aminteşte că până în prezent au fost confirmate 2.146 cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici – 547, farmaciști – 26, asistenţi medicali – 852, felceri – 112, personal auxiliar – 609 persoane.


Preluat de la: Publika.md