(foto) Un grup de 9 moldoveni și patrupedul unei familii, evacuați din Liban, au ajuns astăzi la Chișinău: Numărul total al cetățenilor a ajuns la 38

„Până în prezent, 38 de conaționali de-ai noștri au ajuns în siguranță în Republica Moldova, grație eforturilor complexe ale Ministerului Afacerilor Externe și altor parteneri instituționali – membri ai Celulei de criză MAE și datorită suportului Ucrainei, Serbiei și al OIM”, precizează MAE.

Alți 18 cetățeni ai Republicii Moldova evacuați din Liban au sosit aseară pe Aeroportul Internațional Chișinău, din Belgrad prin Viena, anunță reprezentanții MAE.

Pe 8 octombrie, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că, alți 18 cetățeni ai țării noastre au fost evacuați cu succes din Republica Libaneză și au sosit în siguranță pe aeroportul din Belgrad, Serbia.

Pe 3 octombrie, 11 cetățeni ai Republicii Moldova, care se aflau în pericol în Liban, au ajuns în siguranță la Chișinău. Anunțul a fost făcut de Ministrul Afacerilor Externe.

Ambasada Republicii Moldova în Liban a recepționat și continuă să recepționeze mai multe cereri din partea cetățenilor moldoveni, care locuiesc în această țară, solicitând ajutor în evacuare, în legătură cu situația tensionată, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.


Preluat de la: Unimedia.info