Un YouTuber milionar a închiriat tot parcul de distracții din Leipzig pentru invitații lui

Niciun YouTuber din lume nu are mai mulți urmăritori decît influencerul american. Veniturile sale sînt estimate la 100 de milioane de dolari pe an.

„MrBeast” a planificat ultima sa acțiune cu ocazia promovării mărcii sale de ciocolată în Germania. Pachetul pentru cei 20 de invitați, aleși prin tragere la sorți, a inclus două nopți de cazare într-un hotel din centrul orașului Leipzig, „nenumărate batoane de ciocolată”, cadouri și acces exclusiv la parcul de distracții „Belantis”, de 27 de hectare.

Printre cei 20 de norocoși s-a numărat Maik Eggers („Like Maik”, 13.900 de abonați), un YouTuber din Köln.

„Ni s-a permis să ne plimbăm cu toate roller-coasterele de cîte ori am vrut. Ne-am bucurat de întreaga zi cu Jimmy și ceilalți”, se entuziasmează Eggers, în videoclipul său.

Nu se știe cît a plătit „MrBeast”. Parcul de distracții a explicat că s-a angajat să păstreze secretul în jurul evenimentului.

Donaldson a devenit cunoscut pentru videoclipurile în care a apărut împărțind cadouri generoase. Uneori erau iPhone-uri noi pentru necunoscuți oferite în mall, alteori le dădea persoanelor fără adăpost cîte 1.000 de dolari, pe stradă.

Adeptul provocărilor, MrBeast a oferit 10.000 de dolari persoanei care intră într-o casă plină de șerpi! Tînărul cotat de Forbes cu o avere de 54 de milioane de dolari a trecut la alt nivel: oferă insule întregi private, mașini de lux și sute de mii de euro! MrBeast reinvestește o mare parte din profiturile sale în videoclipuri noi.

Clicurile aduc venituri din publicitate și primește sume suplimentare de la sponsori și din vînzarea de articole pentru fani.

A lansat o aplicație prin care se poate comanda mîncare. 600 de restaurante din SUA sînt înscrise pe platformă. Donaldson este activ pe YouTube din 2012. Inițial, a început cu o explicație pentru jocurile de pe net, apoi a trecut la cascadorii simple.

El se ocupă de divertisment, publicitate, antreprenoriat și își dedică o parte din timp acțiunilor caritabile.


Preluat de la: Noi.md