Ion Chicu lansează invitația la dezbateri publice pentru Stoianoglo și Usatîi

Chicu a criticat decizia Maiei Sandu, actuala președintă, de a nu participa la dezbaterile organizate la Televiziunea publică „Moldova 1”, unde erau prezenți cei doi candidați, subliniind că aceasta a evitat să ofere răspunsuri legate de promisiunile sale și acțiunile din timpul mandatului.

Potrivit lui, „un candidat care respectă cetățenii n-ar trebui să se teamă să vină la dezbateri la ‘Moldova 1’, să răspundă la întrebări”, a continuat acesta, întrebându-se retoric: „De ce se teme Maia?”

În acest context, Ion Chicu îi invită pe Alexandru Stoianoglo și Renato Usatîi la dezbateri publice. “În aceste condiții, vin cu o invitație la dezbateri publice în adresa dlor Alexandru Stoianoglo și Renato Usatîi, vineri la 20.00, sau în orice alt timp comod pentru domniile lor la începutul săptămânii viitoare. Cetățenii trebuie să fie informați, iar candidații au obligația morală să participe la dezbateri,” mai declară Ion Chicu, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova.

*Publicitate electorala / Partidul Politic „Partidul Dezvoltarii si Consolidarii Moldovei” , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Chicu Ion. Achitat conform contractului nr.1.04 din 04.10.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997


Preluat de la: Noi.md