Renato Usatîi se întreabă de ce tace opoziția parlamentară în legătură cu inițiativa de modificare a Constituției pentru protejarea pămîntului moldovenesc?!

Despre aceasta oamenii i-au spus candidatului ”Partidului Nostru” la funcția de președinte, Renato Usatîi, în cadrul unei întîlniri electorale.

”De ce tace pînă acum opoziția parlamentară în raport cu inițiativa mea de modificare a Constituției privind protejarea pămîntului moldovenesc?! Despre aceasta am fost întrebat astăzi de oamenii din Strășeni, care sînt împotriva vînzării terenurilor străinilor”, a anunțat Renato Usatîi.

Candidatul a funcția de șef al statului le-a spus cetățenilor că așteaptă răspunsul Maiei Sandu la proiectul de modificare a Constituției pentru a garanta că doar cetățenii Republicii Moldova pot fi proprietari ai terenurilor în țara noastră.

În această săptămînă Renato Usatîi i-a transmis Maiei Sandu și Parlamentului un proiect de inițiativă privind modificarea Constituției pentru a garanta că doar cetățenii Republicii Moldova pot fi proprietari ai terenurilor în țara noastră.

*Publicitate electorala / Partidul Politic „Partidul Nostru” , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Renato Usatîi. Achitat conform contractului nr.1.01 din 30.09.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997


Preluat de la: Noi.md