(video) Explozii și incendii în mai multe regiuni din Rusia, după un atac ucrainean cu peste o sută de drone: Ce „obiective-cheie” au fost lovite

Presa rusă raportează că nu mai puțin de 125 de drone au fost lansate asupra mai multe regiuni rusești. Un mare depozit de muniții distrus în Kotluban, regiunea Volgograd.

An ammunition depot of the Russian army was allegedly destroyed in the village of Kotluban in the Volgograd region of Russia. Local authorities do not confirm this; according to their version, the grass was burning due to the fall of a downed UAV pic.twitter.com/57moZGHqtZ

Pe rețeaua de mesagerie Telegram utilizatori din Eisk și Krasnodar Krai au vorbit despre explozii în apropierea unui aerodrom al Marinei Ruse.

Se presupune că dronele forțelor armate ucrainene au fost lansate în direcția instalațiilor energetice și militare de importanță strategică din regiunile Volgograd, Tambov, Oryol, Lipetsk, Tula și Saratov, precum și în Kuban și Stavropol.

Massive drone attack on Russia last night. Russian media report that no less than 125 drones attacked a number of Russian regions:

◾️67 drones on Volgograd region;
◾️18 drones on Rostov region;
◾️17 drones on Belgorod region;
◾️17 drones on Voronezh region;
◾️1 drone on… pic.twitter.com/ORATcoGzta

În plus, au fost raportate explozii și în Tsimlyansk, regiunea Rostov.

Guvernatorul regiunii Rostov a raportat că forțele de apărare aeriană ar fi distrus 4 drone în regiunea Azov.

Potrivit guvernatorului din Voronej, mai multe drone doborâte ar fi provocat incendii în regiune. Locuitorii din zonă au raportat că au auzit cel puțin 10 explozii.

Guvernatorul regiunii Rostov a anunțat că 18 drone ar fi fost doborâte deasupra regiunii.

Totodată, armata ucraineană și serviciile de securitate (SBU) au lovit, în cursul nopții, depozitul Tikhoretsk din regiunea Krasnodar, potrivit unei declarații publicate pe Telegram.

During the night, drones launched a massive attack on Russia. Explosions were heard near the airfield in Yeysk, Krasnodar Krai. In Kotluban, Volgograd Oblast, an ammunition depot was struck.

Drones also targeted the Kursk, Bryansk, and Belgorod regions. The Russian Ministry of… pic.twitter.com/b89l8cS8af

Aceasta este „una dintre cele mai mari trei baze de depozitare a munițiilor” din Rusia și o „locație-cheie” pentru logistica trupelor ruse, a declarat armata de la Kiev.

Ucraina se apără de mai bine de doi ani şi jumătate împotriva unei invazii ruse cuprinzătoare. Kievul atacă frecvent ţinte de pe teritoriul Rusiei, pentru a lovi proviziile militare.


Preluat de la: Unimedia.info