În Capitală se va desfășura cea de-a patra ediție a Festivalului „Te Salut, Chișinău!”

Potrivit lui Ion Ceban, participanții la evenimentul cultural-artistic vor putea descoperi și redescoperi trecutul fascinant al orașului nostru prin expoziții, tururi ghidate și prezentări interactive.

„Cultura și folclorul tradițional vor fi promovate în cadrul tîrgurilor de meșteșuguri și degustări de bucate tradiționale. Recitalurile și concertele susținute de artiști renumiți vor oferi publicului momente unice, pline de emoție”, a adăugat Primarul General.

Sîmbătă, 20 iulie: Muzică clasică. Recitaluri și concerte susținute de orchestre simfonice și voci renumite în țară și în lumea întreagă. Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, „Camerata Chișinău”, „Capela Corală Doina”, precum și soliștii Mariana Bulicanu, Dumitru Mîțu, Bogdan Mihai, Eugen Negruță, Ana Cernicova și alți artiști cu renume.

„Festivalul „Te Salut, Chișinău!” este o sărbătoare a orașului nostru și a locuitorilor săi, o oportunitate de a aduce împreună comunitatea și de a celebra bogatul patrimoniu cultural al Capitalei!”, mai zice Ion Ceban.

Vă aşteptăm cu drag!


Preluat de la: Noi.md