(foto) Flori și onoruri militare la mormintele angajaților MAI, căzuți la datorie în războiul de pe Nistru: Ciorba Igor, Buzu Gheorghe, Carp Igor, comemorați astăzi

„Astăzi, angajații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” a IGP al MAI au comemorat eroii căzuți la datorie la 29 iunie 1992: Ciorba Igor, înmormântat la Cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chișinău; Buzu Gheorghe, înmormântat în s. Logănești, r. Criuleni; și Carp Igor, înmormântat în s. Molovata, r. Dubăsari.

În semn de recunoștință, au fost depuse flori și aduse onoruri militare la mormintele angajaților MAI căzuți la datorie în războiul de pe Nistru.

Ministerul Afacerilor Interne reiterează angajamentul de a păstra vie memoria celor care și-au jertfit viața pentru țară”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Tot astăzi, 29 iunie, o placă comemorativă în memoria eroului neamului – Vitalie Rău, a avut loc astăzi, în incinta Inspectoratului de Poliție Sângerei. Vitalie Rău a deținut funcția de subofițer al Batalionului nr. 3 al Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială a Ministerului Afacerilor Interne și s-a aflat pe pozițiile de luptă din anul 1992, participând la toate operațiunile militare. La 29 iunie 1992, în timpul luptelor de lângă cinematograful „Drujba” din orașul Tighina, sergentul de poliție Vitalie Rău a căzut cu vitejie, se arată într-un comunicat.


Preluat de la: Unimedia.info