(stop cadru) Igor Dodon o invită pe Maia Sandu la Marșul Familiei: Mâine, ca să nu scoatem familiile cu copii în fața polițiștilor, ambasadorilor, la Pride, unde îl vei trimite pe Alaiba

„Mâine, 15 iunie, vom organiza în Chișinău Marșul familiei.

Moldova este o țară cu valori tradiționale și familii tradiționale, și trebuie să apărăm aceste valori. Suntem categoric împotriva promovării și infiltrării în societatea noastră a valorilor minorităților sexuale. Și vom obține includerea în lege a răspunderii penale pentru propaganda LGBT în rândul copiilor, în școli. Vedem că ne sperie cu sancțiuni, dar nu putem ceda, e vorba de viitorul copiilor. Vă îndemn să dăm dovadă de verticalitate.

Duminică, reprezentanții minorităților sexuale intenționează să participe la un marș împreună cu ambasadorii, ei vor fi păziți de sute, sau chiar mii de polițiști. De ce vă temeți dacă credeți că sunteți corecți?

Trebuie să oprim acest lucru, pentru viitorul copiilor noștri, și când vom veni la putere, o vom face. Acum trebuie să dăm un semnal clar că noi, moldovenii, nu susținem acest lucru, de aceea îi îndemn pe toți să vină mâine la Marșul familiei. Ne adunăm la ora 10.00, în fața Circului”, a scris Igor Dodon.

„Nu vreau să contrapun copiii noștri să iasă „stenka na stenky cu gay-ii și lesbienele, nu vreau să scot familiile cu copiii în fața polițiștilor, ambasadorilor și a celor cu p…, la idioții ăștia. Nu va fi corect față de copii”, a mai adăugat fostul șef de stat.

Liderul PSRM a venit și cu un mesaj către Maia Sandu: „Vă rog, determinați-vă cu cine sunteți, mâine cu familia tradițională sau poimâne cu gay-ii și lesbienele. Maia Sandu, propun să faci un coming out (n.r. adesea prescurtată, este o metaforă folosită pentru a descrie auto-dezvăluirea de către persoanele LGBT a orientării lor sexuale sau a identității de gen), să spui sincer cu cine ești. Noi știm că dumneata susții marșul minorităților sexuale. Poate a venit timpul să faci un coming out sau te temi în preajma prezidențialelor și iar vei trimite pe Alaiba și pe nu știu cine? Fii cinstită în fața cetățenilor și arată și europenilor că nu te temi de nimic”.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova invită cetățenii la Marșul Familiei, organizat mâine, 15 mai, în capitală, cu o zi înainte de parada minorităților sexuale. „An de an, valorile noastre tradiționale sunt amenințate de ideologii străine care încearcă să ne impună o viziune anti-familie. Este momentul să demonstrăm cât de importante sunt pentru noi credința ortodoxă și tradițiile seculare”, a scris ex-președintele Igor Dodon.

Anterior, PSRM a criticat dur parada minorităților sexuale, ce va avea loc pe 16 iunie, în centrul Chișinău. „An de an, urmărim aceste marșuri rușinoase, protejate masiv de poliție, la care participă ambasadori străini, deputați din partidul PAS, angajați ai Fundației Soros și numeroase camere mass-media”, afirmau reprezentanții formațiunii.


Preluat de la: Unimedia.info