"Fly One" reacţionează la acuzaţiile vinificatorului Ion Luca. "I-au fost expediate patru mesaje şi el a acceptat programul modificat"

Compania aeriană „Fly One” neagă faptul că nu ar fi comunicat cu pasagerii blocaţi în Berlin, ca urmare a anulării zborurilor în ultimele zile, aşa cum a acuzat vinificatorul Ion Luca pe pagina sa de facebook. 

„Orarul zborului respectiv a fost într-adevăr modificat de mai multe ori, din motive tehnice despre care am menționat și mai devreme. De fiecare dată însă pasagerii au fost anunțați cu privire la schimbările survenite. Inclusiv acestui călător, pe email, i-au fost expediate patru mesaje. Totodată, informăm că pasagerul a acceptat orarul modificat al zborului, prin bifarea acestei opțiuni. Așa după cum confirmă inclusiv și călătorul, FLYONE a reușit totuși să găsească soluții și a adus pasagerii acasă prin închirierea unei aeronave”, se menţionează în reacţia companiei aeriene oferită pentru Publika.md.

Reacţia vine după ce unul dintre pasagerii cursei Berlin-Chişinău, vinificatorul Ion Luca, a scris pe pagina sa de facebook că a fost nevoit să achite din banii săi cazarea timp de două nopţi într-un hotel din Berlin, iar compania nu ar fi răspuns la apeluri şi nu ar fi comunicat cu el prin poşta electronică. De asemenea, vinificatorul s-a plâns că anularea zborurilor l-a împiedicat să-şi îmbutelieze vinurile, aşa cum îşi planificase.

„Pe mâine eu aveam planificată îmbutelierea unui vin. Și pe poimâine tot. Acum trebuie sa-mi regândesc planul de îmbuteliere pe toată săptămâna, ceea ce va presupune ore suplimentare în fiecare zi pentru a compensa neimbutelierea de luni. Și asta în cel mai bun caz în care flyone totuși ma aduce mâine acasă.” , a scris vinificatorul Ion Luca pe facebook. 

CITEŞTE ŞI Un vinificator acuză Fly One că l-a împiedicat să îmbutelieze vin. Ce explicaţii a dat compania care continuă să anuleze zboruri


Preluat de la: Publika.md