Horoscop săptămânal: Capricornul se simt capabil să își asume riscuri, iar balanța se concentrează pe dezvoltarea personală

Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

BERBEC

Lipsa de educație emoțională și rigiditatea propriilor prejudecăți nu te lasă să vezi lucrurile dincolo de ceea ce consideri tu că reprezintă anumite acțiuni. Îi rănești cu ușurință chiar și pe cei dragi. Zilele acestei săptămâni vor fi extenuante din punct de vedere emoțional. Ai senzația că te afli într-o continuă luptă pentru notorietate.

TAUR

Ai nevoie de prieteni și de persoanele dragi, dar nu ai energia necesară pentru a întreține relațiile cu ei. În această perioadă a vieții tale, tot ceea ce îți dorești este să dormi, să te retragi din plan social, să rămâi în pat până târziu și să te pui la somn devreme. Ascultă-ți organismul! Acesta ne dă mereu indicii importante.

GEMENI

Atunci când te afli la răscruce de drumuri, privește lucrurile în perspectivă. Cântărește bine opțiunile pe care le ai. Firea impulsivă te duce des spre situații limită sau conflicte care te consumă emoțional. Pe parcursul întregii săptămâni, este de preferat să fii mai receptivă la ceea ce se întâmplă în plan profesional.

RAC

Sunt multe persoane care sunt intrigate de personalitatea ta, dar nu au curaj să recunoască față de tine asta. Ești o fire destul de categorică. Atunci când ai nevoie să ți se îndeplinească nevoile, știi că este important să vorbești despre ele. Cu toate astea, comportamentul tău este destul de deplasat în anumite contexte.

LEU

Cei din jur nu trebuie să fie și nici nu sunt responsabili pentru modul în care tu reușești sau nu să integrezi ceea ce ți se întâmplă zi de zi. Pentru a fi mai bine cu tine, este important să te prioritizezi. Nu faci asta. Relația de cuplu este cea care te ajută mereu să ieși din impasurile emoționale deoarece este sursa ta de echilibru.

FECIOARĂ

Pe parcursul acestei săptămâni, totul ți se va părea dificil, mai ales cu cât la nivel energetic vei resimți din nou haos în viața ta. De cele mai multe ori, vei avea tendința de a privi totul cu pesimism. Această viziune se va proiecta și asupra acțiunilor tale. Încerci să stai deoparte de intrigile din jurul tău, dar această atitudine nu iese întotdeauna câștigătoare.

BALANȚĂ

Abilitatea de a te conecta cât mai des și autentic la propriul sine și propriile emoții te poate ajuta să scazi nivelul de stres pe care îl resimți zi de zi. Începi să investești mai mult în dezvoltarea personală și acest lucru te ajută să fii mult mai senină și „așezată”. La birou se anunță o săptămână lejeră și nu vei depune eforturi suplimentare.

SCORPION

 Deși nu știi să „joci” de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție. Prima jumătate a săptămânii, în mare parte, va fi dedicată dezvoltării personale. Ai nevoie de reușite sau schimbări în acest sector al vieții tale. Zilele de weekend sunt pentru odihnă, mai ales după petrecerea de vineri seară la care te vei simți extraordinar de bine.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă zilele acestei săptămâni sunt pline de provocări personale și profesionale, cu siguranță nu vei renunța la niciun plan stabilit cu persoanele dragi. Compania lor te vitalizează, în mod cert. Chiar și atunci când vremea este capricioasă, natura este pentru tine un refugiu față de care ești și vei fi mereu recunoscătoare.

CAPRICORN

Chiar dacă modul în care vei răspunde provocărilor poate fi catalogat ca fiind unul neconvențional, nu vrei să dai explicații pentru comportamentul tău. Te simți cu adevărat susținută de câteva persoane importante pentru tine și asta va face diferența. În sfârșit, te simți capabilă să îți asumi riscuri pe care altădată le-ai fi ignorat.

VĂRSĂTOR

Toate astrele par să emită energii la frecvența de care ai tu nevoie pentru a te motiva să continui. Capacitatea ta de acomodare este ca un fel de scut împotriva obstacolelor pe care le întâmpini. Zilele acestei săptămâni te aduc mai aproape de persoane în raport cu care nu ai mai simțit de mult timp niciun fel de afecțiune.

PEȘTI

Toate lucrurile merg bine până în momentul în care cei din jur trec de limitele pe care le impui. Deși figurile autoritare din viața ta sunt mult prea dificil de integrat pentru tine, îți dai seama că ai nevoie de astfel de modele pentru a fi motivată să obții mai mult. Weekendul se anunță încărcat cu tot feluri de sarcini administrative, scrie elle.ro.

 

 


Preluat de la: Publika.md