Perormanţa unui demnitar moldovean. A reuşit să lucreze cu Sturza, Tarlev, Sandu, Tkaciuk, iar, mai nou, și cu Ion Ceban

Actualul arhitect-șef al municipiului Chișinău, Svetlana Dogotaru, a reușit o performanță unică în Moldova – a lucrat în echipele a trei foști premieri, iar acum este unul dintre oamenii de încredere ai actualului primar general al capitalei, Ion Ceban, scrie ziarulnational.md, care citează blogul lui Eugen Luchianiuc.

Potrivit sursei citate, Svetlana Dogotaru a reuşit să lucreze şi în echipa ex-premierului Ion Sturza, în echipa ex-premierului Vasile Tarlev, dar și în echipa ex-premierului Maia Sandu. Mai nou, aceasta deţine funcţia de arhitect-şef al Capitalei în echipa primarului Ion Ceban.

Astfel, potrivit ziarulnational.md, Svetlana Dogotaru ar fi condus una dintre afacerile lui Ion Sturza, dar şi fundaţia de caritate a acestuia, scrie pe blogul său Eugen Luchianiuc. În Guvernul Tarlev a deţinut funcţia de viceministru al Ecologiei, Construcţiilor şi Dezvoltării Teritoriului, iar în Guvernul condus de Maia Sandu a fost secretar de stat la Ministerul Economiei şi Infrastructurii, condus de Vadim Brânzan.

Potrivit sursei citate, aceasta se bucură şi de simpatia ex-consilierului lui Vladimir Voronin, Mark Tkaciuk, şi a avut minimum o colaborare cu acesta, susţinând, alături de Irina Irbitskaia, expert de la Moscova, o prezentare la biblioteca civilizaţiilor „Mark Bloc”, fondată de Mark Tkaciuk.


Preluat de la: Publika.md