Premierul Chicu, despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros: Ne rugăm Domnului să fie totul bine

Starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros, diagnosticat cu COVID-19, continuă să fie gravă, dar stabilă. Informația ne-a fost comunicată de către purtătorul de cuvânt al IMU, Dorina Arseni. 

Despre starea de sănătate a artistului a vorbit și premierul Ion Chicu, după ședința săptămânală pe care a avut-o cu șeful statului Igor Dodon și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi. 

„Am primit informații de la ministrul Sănătății despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros. Avem vești îmbucurătoare, situația este mai bună. Ne rugăm Domnului să fie totul bine, iar maestrul să revină cât mai curând posibil să ne bucure cu talentul său”, a punctat Ion Chicu.

Publika.MD amintește că Nicolae Botgros a fost diagnosticat cu COVID-19 la sfârșit de octombrie, iar din cauza complicaţiilor bolii, el a ajuns la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

Fiul acestuia, Corneliu Botgros, a declarat anterior pentru Publika TV că mai multe persoane din orchestra „Lăutarii” au fost diagnosticate cu noul tip de coronavirus.


Preluat de la: Publika.md