Partidă dramatică în etapa a șasea a Euroligii de baschet. Barcelona a învins Saski Baskonia și a înregistrat al patrulea succes consecutiv

Partidă dramatică în etapa a șasea a Euroligii de baschet. Barcelona a învins cu 72-71 pe Saski Baskonia și a înregistrat al patrulea succes consecutiv. Finalul întâlnirii a fost unul incendiar.

În cel de-al patrulea sfert, formația bască avea un avans de 11 puncte, însă catalanii au revenit spectaculos și au dat lovitură în ultimele secunde. Alejandro Abrines a marcat coșul decisiv pentru Barça.

În cele 52 de secunde rămase de jucat baschetbaliștii catalani s-au apărat exemplar și au reușit să obțină victoria.

Într-o altă confruntare, finalista ediției 2018-2019, Anadolu Istanbul s-a impus la Pireu cu 84-79 în fața formației elene Olympiacos.

Tot aseară, Himki a câștigat cu 83-77 meciul de acasă cu Țrvena Zvezda Belgrad. În repriza a treia, jucătorul echipei oaspete Emanuel Terry a reușit un slam dunk superb.

În urma acestui rezultat, rușii au întrerupt seria de 5 înfrângeri la rând în Euroligă. Himki vor juca următorul meci din cadrul acestei competiții pe 6 noiembrie cu Fenerbahçe Istanbul.


Preluat de la: Publika.md