Meteo 26 august: Cer variabil și ploi cu descărcări electrice

Astăzi, în nordul ţării sunt prognozate ploi însoţite de descărcări electrice, iar în centru şi sud cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 26 de grade, iar la Bălți cu unul mai mult. 28 de grade se vor înregistra la Orhei şi la Tiraspol. Cu un grad mai mult va fi la Leova. La Comrat și Cahul termometrele vor arăta 31 de grade.

Astăzi, în Capitală cerul va fi variabil. Ziua se vor înregistra 27 de grade. În următoarele zile se va încălzi până la 33 de grade. Noaptea termometrele vor arăta între 15 şi 19 de grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt prognozate ploi. La Madrid vor fi 37 de grade, iar la Paris 25. 22 de grade sunt anunţate la Londra.

La Berlin termometrele vor arăta 20 de grade, iar la Roma se va încălzi până la 34 de grade. 29 de grade sunt prognozate la Viena.

La Praga maxima va fi de 25 de grade. Cu unul mai mult va fi la Varşovia. 30 de grade se vor înregistra la Belgrad, iar la Budapesta 31. La Bucureşti sunt anunţate 30 de grade.

La Atena maxima va urca până 34 de grade. La Kiev termometrele vor arăta 24 de grade, iar la Moscova 20. În Capitala Turciei va fi soare şi sunt prognozate 32 de grade.


Preluat de la: Publika.md