BREAKING NEWS: RECORD de DECESE. Alţi 15 moldoveni, răpuşi de noul coronavirus

Bilanţ sumbru în Republica Moldova. Astăzi, alţi 15 moldoveni au fost răpuşi de noul coronavirus. Astfel, bilanţul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 878.

Potrivit unui comunicat emis de Ministerul Sănătăţii, victimele sunt 11 femei şi patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 54 şi 85 de ani. Pacienţii care au pierdut lupta cu COVID-19 sunt din Capitală, raionul Orhei, Camenca, Soroca, Hîncești, Comrat, Fălești, Ialoveni, Căușeni, Bălți, Cimișlia şi din Transnistria.

Toate victimele aveau şi alte maladii cronice.

Totodată Ministerul Sănătăţii a anunţat despre decesul medicului Mihail Preotesa, şeful Secţiei Terapie Generală a Spitalului Raional Anenii Noi, în vârstă de 65 ani. Acesta a fost internat la data de 6 august, la Spitalul Clinic Republican. În momentul decesului, acesta era infectat cu noul coronavirus, dar decesul nu a survenit din cauza infecției.

PUBLIKA.MD aminteşte că în Republica Moldova sunt înregistrate 29 087 de cazuri de infectare cu coronavirus. De la începutul pandemiei, 20276 de moldoveni s-au vindecat de COVID-19, iar 878 au decedat.

CITEŞTE ŞI: ALARMANT! Încă 390 de cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în Moldova


Preluat de la: Publika.md