Granzii Internazionale Milano și Manchester United s-au calificat în semifinalele Ligii Europei

Granzii Internazionale Milano și Manchester United s-au calificat în semifinalele Ligii Europei. „Nerazzurii” au învins pe Bayer Leverkusen cu 2-1 într-un meci disputat la Dusseldorf, în Germania. 

Discipolii lui Antonio Conte au marcat de două ori în primele 20 de minute ale partidei. Nicolo Barella a deschis scorul, iar Romelu Lukaku a dublat avantajul grupării italiene. 

Lukaku a stabilit un record în Liga Europei, marcând în al 9-lea meci consecutiv. Bayer Leverkusen a redus din diferență prin Kai Havertz însă nu a putut face mai mult de atât.

Tot aseară, la Köln, Manchester United a învins greu pe FC Copenhaga, scor 1-0. Deoarece echipele nu au înscris în timpul regulamentar, meciul a continuat cu cele două reprize de prelungiri, iar în minutul 94 „diavolii roșii” au obținut un penalty, pe care l-a transformat Bruno Fernandes. 

Diseară, în Germania se vor disputa celelalte două meciuri din sferturile de finală ale Ligii Europei. Partida dintre Wolverhampton Wanderers și FC Sevilla, care va avea loc la Duisburg, va fi televizată în direct de CANAL 5, cu începere de la ora 22:00. 

Concomitent, la Gelsenkirchen, Șahtar Donețk va înfrunta pe FC Basel.


Preluat de la: Publika.md