ACCIDENT CUMPLIT la Ștefan Vodă. Un microbuz de rută s-a RĂSTURNAT pe șosea: Sunt 11 VICTIME (VIDEO/FOTO)

11 persoane au ajuns la spital, în urma unui accident grav, cu implicarea a trei automobile, care s-a produs dimineață pe șoseaua Chișinău-Ștefan Vodă, între satul Răscăieți și satul Slobozia.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției din Ștefan Vodă, Silvia Vetcu, microbuzul de pe ruta Chişinău-Olăneşti, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani, a fost lovit din spate de automobilul, model Audi, înmatriculat în Elveția, condus de un șofer de 37 de ani, locuitor al satului Antonești. În maxi-taxi se aflau 9 pasageri, iar în vehicul trei.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, iar o altă mașină, model Kia, condusă de un bărbat de 58 ani din Ștefan Vodă, care venea din sensul opus a fost proiectată în afara carosabilului. Și în acest automobil era un pasager.

În urma accidentului 11 persoane, opt din microbuz, două din Audi și pasagerul din Kia, au fost transportate la Spitalul Raional Ștefan Vodă cu diverse răni. Totodată, doi pasageri, unul din microbuz și altul din Audi sunt în stare gravă.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că șoferul din Audi era în stare de ebrietate.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului.


Preluat de la: Publika.md