Un bărbat din Capitală riscă până la 10 ani de închisoare pentru că a încercat să-şi omoare vecinul (VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Capitală a fost reținut de către ofițeri, pentru comiterea unei tentative de omor.

Poliţia a fost sesizată în seara zilei de 5 august, în jurul orelor 18:30, de către un bărbat comunicând că i-a fost aplicată o plagă de cuțit. La fața locului s-au deplasat oamenii legii pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei forțele de ordine au depistat un bărbat de 62 de ani, care era însângerat, care a comunicat că a fost atacat de către vecinul său.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la spital petru îngrijiri medicale.

În urma măsurilor de investigație și urmărire penală s-a sabilit că bănuitul se afla la victimă în ospeție și în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, ulterior, individul i-a aplicat o lovitură de cuțit în regiunea cutiei toracice. Victima a reușit să iasă din apartament solicitând ajutorul poliției, iar bănuitul s-a încuiat în apartament și refuza să deschidă ușa apartamentului.

Astfel, la fața locului au fost solicitați angajații BPDS ,,Fulger” și IGSU, pentru a interveni și a reține persoana suspectă.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Bărbatul este cercetat penal pentru tentativă de omor, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu până la 10 ani de închisoare.


Preluat de la: Publika.md