Un preot, filmat în timp ce își bătea soția cu copilul în brate pe o stradă din Bacău (VIDEO)

Un preot din Bacău a fost surprins în timp ce își bătea soția pe o stradă din centrul orașului. Pe imagini se poate observa cum bărbatul o lovește și o împinge, chiar dacă femeia are copilul în brațe.

Totul s-ar fi întâmplat, astăzi, pe o stradă din centrul orașului Bacău, după ce preotul s-ar fi certat cu soția sa. Femeia ar fi luat copilul în brațe și a coborât din mașină, iar în acel moment preotul și-a pierdut controlul.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul a coborât din mașină, și-a lovit și împins soția, iar apoi a băgat-o cu forța în mașină și a demarat în viteză.

Imaginile au fost postate pe Facebook și au stârnit indignarea a sute de persoane care l-au acuzat pe preot.

Bărbatul a comentat la postarea în care apare în timp ce își bătea soția și și-a cerut scuze pentru ce a făcut, scrie antena3.ro.

„Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea.

Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent.

În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați”, a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook.


Preluat de la: Publika.md