Milwaukee Bucks a debutat cu o victorie la reluarea campionatului

Milwaukee Bucks, liderul clasamentului Conferinţei Est a Ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin, a debutat cu o victorie la reluarea campionatului. Gruparea din statul Wisconsin s-a impus pe teren propriu cu 119-112 în faţa formaţiei Boston Celtics.

Partida a fost una echilibrată şi înaintea ultimului sfert scorul era egal. Starul echipei-gazdă, grecul de origine nigeriană Giannis Antetokounmpo, a marcat 36 de puncte pentru învingători, având şi 15 recuperări, dar şi 7 pase decisive.

O altă confruntare extrem de interesantă a consemnat derbyul statului Texas. Houston Rockets a învins în over-time pe Dallas Mavericks, scor 153-149.

Conduşi la 11 puncte diferenţă după 3 reprize, Rockets au reuşit să egaleze, să ducă meciul în prelungiri şi, finalmente, să se şi impună.

Jucătorii au intrat în carantină în bula securizată la complexul Disney World la începutul lunii iulie, pentru a pregăti reluarea campionatului NBA, suspendat în martie. Meciurile se desfăşoară fără spectatori, iar jucătorii nu vor putea părăsi bulele pe durata perioadei în care sunt angrenaţi în competiţie.

Actuala ediţie s-a reluat pe data de 30 iulie la Orlando, în statul Florida.

Calendarul prevede până la şapte meciuri pe zi, pe trei terenuri diferite în incinta complexului Disney World.


Preluat de la: Publika.md